Handboek Evangelische spiritualiteit

geplaatst op 12 april 2018 om 11:22:16
Deze maand kwam het “Handboek Evangelische spiritualiteit” uit in twee delen.  Dit is erg bijzonder omdat er er tot op heden geen groot opgezet werk was dat grondig op dit thema inging. Het handboek bestaat uit deel 1 “Leven met Jezus”, die dat een systematische studie biedt van de evangelische... Lees meer »

Belijdenisgeschenken in prijs verlaagd

geplaatst op 26 februari 2018 om 11:59:01
(deze actie is verlopen) Voor de komende belijdenistijd heeft Brevier een aantal geschikte titels tijdelijk in prijs verlaagd! Deze actieprijzen gelden tot en met 7 april. De zwangere belofte van R. Erskine, van € 24,95 voor € 14,95 Aan Christus’ tafel van W. à Brakel, van € 12,50 voor €... Lees meer »

Aldo Manuzio nieuw label voor algemene boeken

geplaatst op 22 augustus 2016 om 13:35:45
Brevier uitgeverij heeft zich in de eerste vier jaar bewezen. Er werden een kleine honderd boeken geproduceerd. Het fonds is breed: psychologie, theologie, prentenboeken en literaire fictie. Veel waardering in de pers was er onder meer voor de roman Dit leven van Karel Schoeman en voor het prentenboek Op reis... Lees meer »

Publicatie ‘Terug’ van Aaron Becker uitgesteld

geplaatst op 25 april 2016 om 13:01:08
De boeken zijn klaar. Maar ze worden nog niet verzonden aan de boekhandel. Contractueel had Canlewick het recht het boek internationaal het eerst te publiceren. Dat was niet tegen ons gezegd. En omdat we van aanpakken weten, hadden wij het boek drie maanden eerder klaar dan de ‘oorspronkelijke uitgever’. We... Lees meer »

Wij hadden het leven lief van Janne IJmker genomineerd voor de CLO prijs

geplaatst op 15 februari 2016 om 15:19:40
Het CLO heeft de nominaties bekend gemaakt voor de literatuurprijs die dit jaar wordt uitgereikt aan een auteur die het christelijk geloof een positieve rol laat spelen in zijn of haar boek en tegelijk literaire kwaliteit nastreeft. De jury wordt gevormd door Hans Werkman (voorzitter), Len Borgdorff, Andries Knevel, Henriëtte... Lees meer »

Najaarscatalogi

geplaatst op 7 september 2015 om 09:54:19
Het heeft wat langer geduurd dan anders, maar nu staan de najaarscatalogi online!

NIEUW UITGEEFMODEL VOOR AUTEUR JANNE IJMKER EN BREVIER

geplaatst op 23 april 2015 om 15:09:34
NIEUW UITGEEFMODEL VOOR AUTEUR JANNE IJMKER EN BREVIER Een auteur op zoek naar andere mogelijkheden om haar werk uit te geven en een jonge uitgeverij die openstaat voor nieuwe ideeën blijkt een ideale combinatie. Auteur Janne IJmker en Pieter Rouwendal van Brevier werkten aan een nieuw uitgeefmodel, dat voor de... Lees meer »

De actualiteit van Mijn vriendin Faheema

geplaatst op 15 januari 2015 om 11:39:10
De kwesties van religie, vrijheid, tolerantie of intolerantie en samenleven zijn nog nooit zo actueel geweest als na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. In Mijn vriendin Faheema beschrijft Jenny Robson de spanningen tussen religies in een aansprekend verhaal over de hechte vriendschap tussen een moslimmeisje en een christelijk... Lees meer »

De top van 2014

geplaatst op 15 januari 2015 om 11:31:35
1. Dit leven – Karel Schoeman 2. Op reis – Aaron Becker 3. Nadia – Dalene Matthee 4. Verantwoord geloof – Bakker/Kater/Vlastuin 5. Burnout de baas – Peter Wehmeier 6. Het huis van mijn vader – C.A. van der Sluijs 7. Beelscherm, brein en bidden – Systse van der Veen... Lees meer »

CHRISBOEK.NL IS ONLINE

geplaatst op 3 december 2014 om 15:26:51
De webshop chrisboek.nl is online! Vanaf nu kan via de link op de site van Brevier uitgeverij besteld worden. U komt automatisch op de juiste pagina bij chrisboek.nl terecht. Met deze directe link hopen we onze lezers nog beter van dienst te zijn. Bekijk de online boekhandel chrisboek.nl